انتقال تصویر دوربین مدار بسته از بستر اینترنت روی موبایل یا لپ تاپ یکی از امکانات جذابی است که اکثر مشتریان، هنگام خرید دوربین های مدار بسته به دنبال آن هستند. این موضوع تا حدی با اهمیت است که خیلی از افراد، دلیل اصلی سفارش محصولات نظارت تصویری را استفاده از انتقال تصویر دوربین مدار بسته عنوان می کنند. از سوی دیگر، مشکل قطع شدن انتقال تصویر دوربین ها یکی از شایع ترین مشکلاتی است که یک نصاب دوربین را با چالش های جدی روبرو می کند. از این رو در این محتوا، چهار عامل قطع انتقال تصویر دوربین را معرفی و برای هر کدام راه حل مناسب را توضیح می دهیم.
برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته، ابتدا باید مودم را با کابل شبکه به DVR یا NVR متصل نمایید. نخستین عاملی که به عنوان یک کارشناس دوربین مدار بسته باید بررسی شود، اتصال فیزیکی مودم به دستگاه ضبط است. سوکت شبکه و کابلی که مودم را به دستگاه وصل می کند باید با دقت بررسی شود. در صورت وجود مشکل سوکت های شبکه را تعویض کنید، برخی اوقات هم کابل شبکه معیوب باعث قطع شدن انتقال تصویر دوربین ها می شود در این صورت باید کابل شبکه را تعویض نمایید. پیشنهاد می شود کابل شبکه ی مورد نظر را توسط تستر شبکه تست نمایید تا از بروز مشکل اطمینان حاصل نمایید.
گاهی اوقات سرعت اینترنت مودمی که به DVR یا NVR متصل می کنیم، بسیار پایین است که این می تواند دومی دلیل قطع شدن انتقال تصویر دوربین مدار بسته باشد از سوی دیگر برخی اوقات ترافیک اینترنت مودم تمام شده است که توصیه می شود، پیش از بررسی دلایل فنی دیگر برای رفع مشکل انتقال تصویر دوربین های مدار بسته، وضعیت بسته اینترنت را از اپراتور اینترنت استعلام نمایید.
مورد دیگری که باید به آن توجه کنیم، قطع شدن ارتباط DVR یا NVR با سرور P2P آن در خارج از کشور است. سرور انتقال تصویر P2P بیشتر برند های تولید کننده تجهیزات مدار بسته، در کشور سازنده است که به دلایل مختلفی از جمله تحریم های ظالمانه یا بستن پورت های خروجی می تواند دیگر دلیل قطع شدن انتقال تصویر دوربین ها باشد. برای حل این مشکل باید از روش انتقال تصویر آیپی استاتیک استفاده کنیم.
برای مشاهده تصاویر از بستر اینترنت نیاز به اپلیکیشن موبایل مناسب دستگاه ضبط داریم. به عنوان مثال اگر NVR داهوا استفاده می کنید، باید از نرم افزار GDMSS برای دیدن تصاویر روی تلفن همراه استفاده کنید و این موضوع برای سایر برندها هم به همین صورت است. در صورتی که نرم افزار های متفرقه جهت دیدن تصاویر استفاده کنید، به احتمال بسیار زیاد نمی توانید تصاویر را دریافت کنید زیرا این تجهیزات از نرم افزار های متفرقه و عمومی برای مشاهده تصاویر استفاده می کنند از این رو باید از روش آزمون و خطا برای پیدا کردن نرم افزار مناسب انتقال تصویر آن استفاده کنید که کاری زمان بر می باشد.
یکی از دغدغه های یک نصاب دوربین مدار بسته که برای رفع مشکل انتقال تصویر مراجعه کرده، پیدا کردن نرم افزار درست انتقال تصویر است. چرا که تجهیزات نونیم از نرم افزار های متفرقه برای نمایش تصاویر استفاده می کنند و این زمان زیادی را از نصاب دوربین برای رفع مشکل انتقال تصویر طلب می کند.
چنانچه کلیه روش های بالا را انجام دادید و باز هم مشکل انتقال تصویر دوربین مدار بسته رفع نشد می توانید از این روش که در ادامه توضیح می دهم استفاده کنید. در این روش، وارد تنظیمات دستگاه DVR یا NVR شوید و به بخش شبکه بروید. در قسمتی که دستگاه IP داده می شود، باید تیک DHCP دستگاه را فعال کنید. پس از فعال کردن DHCP یکبار دستگاه ضبط را خاموش و سپس روشن کنید. پس از روشن شدن دستگاه DVR یا NVR، دستگاه بصورت اتوماتیک از مودم یک آیپی هم رنج مودم دریافت می کند و به احتمال بسیار زیاد، دستگاه آنلاین می شود.
پیش از فعال کردن DHCP دستگاه به این موضوع توجه نمایید، در صورتی که می خواهید از این روش برای آنلاین کردن دستگاه NVR، استفاده کنید، با فعال کردن DHCP، رنج آیپی NVR و مودم یکسان می شود و این موضوع باعث می شود که تصویر دوربین های آیپی که پیش از این بر روی NVR اضافه شده بودند، قطع شود. در این صورت باید پس از آنلاین شدن NVR، مجددا دوربین ها را با دستگاه هم رنج کرده و روی NVR اضافه نمایید.
در این محتوا سعی کردیم به زبان ساده در ۴ مرحله مشکل انتقال تصویر دوربین مدار بسته را حل کنیم، ما در پکیج جامع آموزش انتقال تصویر P2P و آیپی استاتیک، نحوه اصولی انتقال تصویر انواع دوربین، DVR و NVR را به زبان ساده از سطح مبتدی تا حرفه ای توضیح داده ایم، جهت سفارش مستقیم پکیج آموزش انتقال تصویر دوربین مدار بسته اینجا کلیک نمایید.