درباره دوره آموزشی
دوربینهای مداربسته (به انگلیسی: Closed-Circuit Television) (CCTV) دسته ای از دوربینها هستند که معمولاً برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار میگیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند. این دوربینها به گروههای مختلفی مانند دوربینهای آنالوگ، دوربینهای دیجیتال و دوربینهای تحت شبکه تقسیم میشوند.
یک مهندس آلمانی به نام والتر بروش مخترع دوربین مداربسته بود. اولین رونمایی از دوربین مداربسته در اماکن عمومی در آمریکا در سال ۱۹۱۳ بود.
دوره جامع و تخصصی آموزش نصب دوربین مداربسته، آموزش نصب دزدگیر اماکن زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای، در یکی از مجهزترین کارگاه های آموزشی شرق کشور، استفاده از سیستم دوربین مدار بسته در تمام این فضاها الزامی به نظر می رسد.
یک دوره کاربردی و مفید برای همکاران و فارغ التحصیلان رشته برق مخصوصا کسانی که در حوزه برق ساختمان مشغول به کار هستند.
با توجه به نیاز مبرم به نظارت و امنیت در ساختمان های مسکونی، تجاری، کارگاه ها، کارخانجات، باغ ها و … استفاده از سیستم دوربین مدار بسته در تمام این فضاها الزامی به نظر می رسد.
آموزش تخصصی نصب دوربین مدار بسته در ۱۰ جلسه ۱۰۰% عملی همراه با ویدئوهای باکیفیت در آموزشگاه ادیسون برگزار می شود.
چارت زیر جهت راهنمایی کارآموزان در حوزه برق پیشنهاد می شود.
چارت بالا نشان می دهد که اگر فارغ التحصیل دوره ساختمان درجه ۲ یا فارغ التحصیل هنرستان یا دانشگاه در حوزه برق و یا برقکار تجربی در حوزه برق ساختمان می باشید، جهت ارتقاء سطح علمی و عملی خود چه گزینه هایی دارید.
یکی از دوره های جذاب و کاربردی دوره دوربین مداربسته (و در کنار آن دزدگیر اماکن) است.
در دوره دوربین مدار بسته سعی می کنیم مطالبی ارائه دهیم که بتوانیم اصطلاحات و تعاریف و کار عملی در این حوزه را به شما منتقل کنیم.
بعد از اتمام پروژه سعی می کنیم شما را با نحوه پیش فاکتور دادن به مشتری در پروژه های کوچک و متوسط همراهی کنیم و در اجرای پروژه های واقعی یاری تان کنیم تا بدون استرس یک پروژه را از قیمت دادن، اجرا و تسویه کردن انجام دهید.
معرفی سیستم مدار بسته
اجزا سیستم دوربین مدار بسته
تعاریف و اصطلاحات
ساختار دوربین
انواع دوربین
معرفی سیستم بستر آنالوگ و دیجیتال و تفاوت های آن ها
بررسی ذخیره کننده های موجود در بازار از لحاظ سخت افزار
بررسی چند menu دستگاه های مختلف
انتقال تصویر
شناخت انواع بردهای الکترونیکی دوربین ها
عیب یابی های عمومی سیستم
بررسی دوربین های بی سیم موجود در بازار
انجام پروژه ساده در کارگاه
بازدید از پروژه های واقعی
معرفی دوربین IP
انتخاب و مشاوره در خرید
مشاوره در نوشتن قرارداد و پشتیبانی فنی کارآموز
مباحث آخر دوره
در این دوره کارآموز با مفاهی مهم برق مانند ولتاژ،جریان و مقاومت الکتریکی و توان آشنا می شود. این مفاهیم باعث بهتر درک شدن مباحث فنی و عملی خواهد شد.
شناخت ابزار آلات و کاربرد آن و نحوه کار با آن ها یکی از موردی است که باید کارآموز به آن مسلط باشد. کار با هویه و عملیات لحیم کاری، شناخت لوازم حفاظتی ،شناخت انواع منابع تغذیه و نحوه سری و موازی بستن منابع تغذیه از اهمیت بالایی برخوردار است.
مفهوم CCTV و معرفی انواع مختلف دوربین های مدار بسته شامل دام یا سقفی، اسپید دام یا گردان، بولت یا پایه دار، دوربین دید در شب، معرفی انواع کاور های دوربین، میکروفون و کابل های مورد استفاده در سیستم دوربین مدار بسته مورد بررسی قرار می گیرد.
کارآموز میتواند با انواع دستگاه های DVR و امکانات آن ها و پورت های مختلف آن ها آشنا شود.
جهت ذخیره فیلم های دوربین باید از هارد دیسک های متناسب با محیط و حجم فیلم برداری استفاده شود که در این بخش به معرفی انواع هارد دیسک ها پرداخته می شود.
بعد از شناخت کامل تجهیزات دوربین مدار بسته کار آموز می تواند به راحتی انواع مختلف دوربین مدار بسته را نصب نماید و آن ها را به دستگاه DVR متصل نماید.
یکی از مهارت های کارآموز این است که با داشتن نقشه های ساختمانی جانمایی دوربین ها و مسیر کابل کشی و تجهیزات امنیتی را تعیین کند. در این بخش تعداد دوربین ها و تجهیزات لازم و برآورد هزینه ها مشخص می شود.
کارآموز بعد از نصب تجهیزات باید بتواند سیستم را تست و تحویل کارفرما دهد و نحوه بهره برداری و تنظیم پارامترها را توضیح دهد.
بسیاری از کارفرمایان مایل هستند تصاویر و فیلم ها را روی تلفن همراه خود انتقال دهند. در این بخش نیز کارآموز نحوه گرفتن IP و نصب نرم افزار را می آموزد.
بعد از پایان دوره کارآموز می تواند به راحتی برای خود کسب کار پر رونق را در بخش فروش و نصب سیستم دوربین مدار بسته داشته باشد و همچنین سرویس و نگهداری آن را برعهده گیرد.
بعد از پایان دوره کارآموز می تواند در آزمون های فنی و حرفه ای شرکت کند و گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای را دریافت نماید که قابل ترجمه است و میتوان برای مهاجرت به عنوان رزومه مهارتی استفاده کرد.
بله بعد از گذراندن دوره دوربین مداربسته CCTV شما از طرف آموزشگاه ادیسون در آزمون فنی و حرفه ای ثبت خواهید شد و بعد از قبولی در آزمون کتبی وارد آزمون عملی شده و بعد از قبولی در آزمون عملی می توانید از طرف سازمان فنی و حرفه ای مدرک معتبر قابل ترجمه بین المللی دریافت نمائید.
30 در صد مطالب به دلیل شرکت در آزمون های کتبی سازمان فنی و حرفه ای تئوری و فنی است و 70 درصد مطالب عملی در کارگاه دوربین برگزار خواهد شد.
مدرک هایی که از طرف سازمان فنی و حرفه ای صادر می شود بین المللی است و قابل ترجمه برای مهاجرت رزومه و امتیاز محسوب می شود.