معرفی رشته برق صنعتی
رشته برق صنعتی یکی از گرایشهای رشته برق است. در این رشته دانش آموزان پس از پایه نهم و انتخاب رشته برق صنعتی در هنرستان وارد رشته برق صنعتی شده و عنوان هنرجو را به خود می گیرند.
هنرجویان به صورت تئوری و عملی در زمینه راهاندازی انواع الکتروموتورهای سه فاز و تکفاز و به صورت دستی و اتوماتیک، شناخت و بررسی انواع کابلها و کابلکشی صنعتی و راهاندازی خطوط تولید به صورت اتوماسیون صنعتی با استفاده از رله های قابل برنامه ریزی صنعتی لوگو زیمنس آشنا میشوند.
هم چنین هنرجویان این رشته در پایه ی دهم به صورت مختصر با مباحث برق ساختمان و روشنایی آشنا شده و دید خوبی نسبت به این موضوع به دست می آورند.
که اگر به این رشته و موضوع نیز علاقه مند باشند میتوانند از آن طریق کسب درآمد کنند.
مهارت های کسب شده در رشته برق صنعتی
هنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی مانند عربی، زبان، ریاضی و … با دروس تخصصی زیر آشنا شده و کسب مهارت می نمایند.
· لوله کاری
· فلزکاری
· مدار های روشنایی و اندازه گیری
· راه اندازی موتورهای سه فاز و تکفاز
· کنترل کننده ها منطقی
طبق موارد بالا مهارت های برق صنعتی و طراحی مدار فرمان شما بالا میرود
آینده شغلی و تحصیلی در رشته برق صنعتی
هنرجویان با تحصیل در این رشته و کسب مهارت های مربوطه، توانایی اشتغال در شاخه های مختلف کاری را خواهند داشت که موارد زیر مهمترین این موارد می باشد.
· اشتغال در نیروگاه ها و پست های برق
· فعالیت در زمینه بستن تابلو های برق
· فعالیت در زمینه سیم کشی ساختمان
· فعالیت در کارگاه ها و کارخانجات مختلف
هنرجویان رشته برق صنعتی می توانند با ادامه تحصیل در مقطع کاردانی به یک نیروی کار ماهر و متخصص در این رشته تبدیل شوند و همچنین با ادامه تحصیل و اخذ مدرک کارشناسی با عنوان مهندس برق در بسیاری از زمینه ها در صنعت مشغول به فعالیت شوند و یا به عضویت نظام مهندسی در بیایند.