شمارش اجسام با شمارنده دیجیتال و سنسور

شمارش اجسام با شمارنده دیجیتال و سنسور

شنبه 8 مهر 1402
3 دقیقه
241 بازدید
اشتراک گذاری دوره

شمارنده دیجیتال و سنسور ها برای شمارش اجسام در صنایع زیاد مورد استفاده قرار گرفته است و در این آموزش برق در ادیسون به مبحث شمارش اجسام خواهیم پرداخت و این مورد را توسط یک شمارنده دیجیتال و یک سنسور انجام میدهیم.

شمارنده دیجیتال و سنسور ها

شمارنده دیجیتال و سنسور یکی از ساده ترین روش های شمارش هست و همین سادگی باعث شده که در اغلب موارد که شمارش نیاز است از همین مورد استفاده شود.

برای این که ما بتوانیم تعداد یک جسم را اندازه گیری کنیم نیاز داریم که نوع سنسور خود را مشخص کنیم، که در این نوع شمارنده دیجیتال که در این آموزش مورد بررسی قرار میدهیم  از سنسور القایی ac و سنسور مکانیکی یا لیمیت سوییچ ها پشتیبانی میکند.

سنسور های القایی فقط اجسام رسانای الکتریکی یا فلزات را تشخیص میدهند و اگر جسم ما غیر فلز هست و می خواهیم از این نوع شمارنده دیجیتال که در پایین مشاهده میکنید استفاده کنیم میتوانیم از سنسور های مکانیکی یا لیمیت سوییچ ها و میکرو سوئیچ ها استفاده کینم.

نحوه سیم بندی شمارنده دیجیتال و سنسور

در تصویر پاین نحوه سیم بندی شمارنده دیجیتال و سنسور را مشاهده میکنید و توضیحات کامل را در ویدیو مشاهده کنید که مفصل توضیح داده ایم که رله های پایین شمارنده چه موقع مورد استفاده قرار میگیرند، نقش شستی سبز رنگ چیست؟ و چراغ سیگنال چرا در این مدار استفاده شده است؟ و آیا بجای چراغ سیگنال  میتوانیم  تجهیزات دیگری مانند کنتاکتور قرار دهیم؟ چگونه میتوانم فرایند را اتوماتیک کنیم مانند یک خط تولید…

تنظیمات شمارنده دیجیتال چگونه است؟

برای این که تنطیمات کامل این شمارنده را یاد بگیرید کافیست روی لینک پایین صفحه کلیک کنید و فایل pdf راهنمای تنظیمات آن را دانلود کنید.

سنسور چیست؟

سنسور ها حسگر هستند و مدل های مختلف مانند : خارنی، نوری، الترا سونیک، مجاورتی، مغناطیسی، سنسور دما و… وجود دارند و در آموزش های آینده بیشتر مبحث سنسور ها و کاربرد آنها را در صنعت آموزش خواهیم دید و یاد خواهیم گرفت نقش عظیمی که این قطعه در صنعت دارد به چه صورت است.

مشاوره پیش از ثبت نام

جهت اطلاع از جزئیات و شهریه دوره ها با ما در ارتباط باشید.